Naš Restoran

Relaksirajuće mesto na obali reke

Mesto sa posebnim šarmom

Proslavite svoj svakodnevni ručak u prelepoj atmosferi našeg restorana.
Izvrsna i kreativna jela, prijateljska atmosfera i visoko profesionalno osoblje učiniće vaš poseban dan lepim i ugodnijim.

Posetioci koji su ocenili naš rad

10 godina rada  i skustva u ugostiteljstvu!

Google рецензије

5/5
Odlično mesto, pogotovo za ljude sa malom decom...
Goran Djordjevic
5/5
Hrana odlična, osoblje ljubazno, čisto. Lokacija odlična, pogled spektakularan.
Boban Radoicic

Venčanja & Events

Proslavite vaš rodjendan , svadbu , krštenje ili korporativnu proslavu sa predivnim pogledom na reku.

Pratite nas na društvenim mrežama

Dobijajte eksluzivne ponude i nagrade

O nama

Splav GODO je restoran svedenog i modernog enterijera,s fantastičnim pogledom na reku Savu i najlepši zalazak sunca u gradu.Sa svojih 300 metara kvadratnih unutrašnjeg dela opremljenog modernim i udobnim nameštajem i još toliko površine prelepe terase, GODO može ugostiti do 200 gostiju.Naše dugogodišnje iskustvo u gostiteljstvu, veliki izbor ukusnih i moderno aranžiranih jela spremljenih u našem restoranu, otvoren šank sa širokim asortimanom stranih i domaćih pića i koktela.

Tehničke karakteristike

Nudimo dobru zabavu i atmosferu uz odličnu muziku, najsavremenije klupsko osvetljenje i projektore, klimatizovan prostor i pored stručnog osoblja garantujemo sigurnost gostiju profesionalnim obezbeđenjem i video nadzorom.Moramo da napomenemo da je naša kuhinja opremljena najsavremenijom opremom za pripremu raznih ukusnih zalogaja.

Organizacija

Budite slobodni da nam prepustite organizaciju vašeg najvažnijeg dana, venčanja, krštenja i proslave.Splav GODO Vam nudi iz svoje bogate ponude predjela, zakuske, čorbe, supe, glavnih jela, pečenja i jela sa roštilja

Povratak na Vrh